Millest toodetakse Möller’si kalamaksaõli?

Kõige kõrgema kvaliteediga kalamaksaõli on võimalik toota ainult parima kvaliteediga toorainest. Möller’si vedel tursamaksaõli saadakse värskest Arktika tursakalast, mida püütakse külmadest ja puhastest Norra mere vetest Lofoteni lahel. Sellesse regiooni kudema saabuvaid tursakalu hinnatakse seetõttu, et nad elavad puhtas keskkonnas ja sisaldavad rikkalikult oomega-3-rasvhappeid ning looduslikke D- ja A-vitamiine.

Lofoteni lahest püütud tursakalu peetakse maailma kõige kvaliteetsemaks kalamaksaõli tooraineks. Tursapüük on Norras riigi seadustega rangelt reglementeeritud.

Värskeid tursakalu toimetatakse otse kalalaevalt, tähtaegadest rangelt kinni pidades – alates kala kinnipüüdmisest kuni selle kohale toomiseni möödub kõige rohkem 24 tundi. See aitab kaitsta toorainet oksüdatsiooni (õhuga kokkupuute) eest, mille mõjul õli muudab värvi ja omandab ebameeldiva lõhna. Värskelt pressitud kalamaksaõli on peaaegu lõhnatu ja maitsetu.



Orkla Health
All rights reserved | Mollers 2016 Copyright